top of page

Dan juniora!

Nedjelju 20. listopada odlučili smo obilježiti kao Dan juniora! Organizirali smo pojedinačno fotografiranje, odigrana je prijateljska utakmica s Voštarnicom, a nakon toga družili smo se i dobro najeli kod naših dragih prijatelja u Pizzeriji Šime. Pa krenimo redom...

Program Dana juniora započeo je pojedinačnim fotografiranjem igrača, koji će kao i seniori imati svoje mjesto na web stranici. Momci, ne bojte se, ispali ste dobro na fotografijama!

Kad je naš službeni fotograf Tomislav Pećarić poznatiji kao Pećo završio s poslom, došao je red na zagrijavanje i pripremu pred utakmicu s Voštarnicom. Trener Niko Marin rotirao je sve igrače koje je imao na raspolaganju, a momci su ostavili vrlo dobar dojam. Ovim putem čestitamo i KK Voštarnici na fer i korektnoj igri!

Nakon utakmice, svi igrači zajedno s trenerima i predstavnicima Kluba uputili su se u Pizzeriju Šime. Iako možda umorni od utakmice, entuzijazam nije opadao kroz druženje, priču o košarci, NBA-u i Euroligi, analiziranje protekle utakmice, a neki su naravno (točnije autor ovog teksta) i pogledali Hajduka u srazu s Lokomotivom. Red je došao da se vrati energija, a na iznenađenje autora teksta, mlada momčad uspjela je pojesti preko 10 jumbo pizza! Možda ćemo se morati konzultirati s našim klupskim nutricionistom, no to ćemo ostaviti za sljedeće prilike. Sve u svemu, Dan juniora zaključio se na najbolji mogući način, uz hranu i druženje te se nadamo kako će ovo biti poticaj svima za daljnje uspjehe Kluba!


FOTOGALERIJA:

FOTO: Tomislav Pećarić


143 views
bottom of page