top of page

Derbi u Solinu!

Sutra u 18:00 sati u Solinu, #Entuzijaste očekuje zaostala utakmica 7. kola, koja je odgođena zbog odigravanja utakmice Diadore i Samobora u sklopu Kupa Krešimira Ćosića.

Bit će to itekako zahtjevna utakmica. Radi se o jednoj jako iskusnoj ekipi, koju predvode Bruno Šundov i Ljubo Šamadan. Nakon sjajne predstave u Kupu protiv Šibenke na Bilom Brigu, vrijeme je posvetiti se onim puno važnijim utakmicama za nas. Bez ikakvih kalkulacija ide se na pobjedu i to je jedino što trenera Pešuta i njegove igrače zanima. Momčad sjajno trenira i spremni putuju sutra za Solin. VIše o samoj utakmici može nam reći centar Diadore - Toni Vidaić.

Nakon vrlo dobre utakmice protiv Šibenke u kupu, vraćate se u "realnost" Druge lige Jug. Očekuje vas gostovanje u Solinu. Kakva je atmosfera u momčadi, jeste li spremni za prvu gostujuću utakmicu ove godine?

"Šteta za tu Šibenku, da smo mrvicu bolje zatvorili treću četvrtinu, kada smo došli na -3, mislim da bi imali svoju šansu... Nakon te utakmice, atmosfera u ekipi se još podigla i cilj je jedan jedini - pobjeda! Mislim da smo odradili maksimum u ovoj pauzi i da smo spremni za Solin!"


S omjerom 7-1 ulazite u drugi dio prvenstva. Cilj je i dalje isti – prvo mjesto?

"Naš cilj je poznat od početka, a to je prva liga. Ništa se nije promjenilo ni na pauzi!"


Gostovanje u Solinu je uvijek neugodno, što očekuješ od utakmice?

"Neugodna ekipa, imaju brze bekove i ta dva igrača sa hrpu puno jačih utakmica, Šamadana i Šundova. Dat ćemo sve od sebe i ne skrivamo to da idemo na pobjedu."


Poziv navijačima...

Pozivam sve ljude da podrže ovaj projekt, mislim da smo se u zadnje dvije godine prezentirali u dobrom svjetlu i da zaslužujemo podršku. Svi u Solin!"


SVI U SOLIN !!! SUBOTA, 18:00



67 views
bottom of page