top of page

Derbi u Sukošanu!


Nakon vrlo naporne polusezone, vrijeme je za derbi dvije najjače ekipe Druge lige Jug. Dosad neporaženi #Entuzijasti gostuju u Sukošanu te nas očekuje zasigurno najzanimljivija utakmica dosadašnjeg dijela sezone.


Diadora ide po potvrdu svega što su do sada napravili u ovoj sezoni, dok Sukošan nakon "kiksa" u prošlom kolu na gostovanju u Drnišu traži povratak pozitivnom ritmu. Možemo očekivati jednu pravu mušku utakmicu gdje će sigurno dobre obrane odlučiti pobjednika. Svoje viđenje utakmice, ali i cijele sezone, s nama je podijelio jedan od najiskusnijih i najefikasnijih igrača Diadore - Roko Butić.



Bliži se kraj polusezone, momčad je i dalje neporažena i u kupu i u prvenstvu. Kako si zadovoljan stanjem u momčadi, te svojom ulogom i igrama?


"Momčad diše kao jedan što se vidi i na parketu, velike zasluge za to idu svim trenerima. Što se tiče moje uloge u momčadi, bitno je drugačija nego prošle godine kad sam igrao više vanjskog, dok sam ove godine prebačen na poziciju krilnog centra i mislim da se dobro snalazim."


Prije dva dana su izvučeni parovi osmine Kupa koja se igra 15.1., naš protivnik je GKK Šibenka. Biti će to prava fešta na Bilom Brigu, kakvu utakmicu očekuješ te misliš li da imamo šanse?


"Šibenka je sigurno neka druga dimenzija od naše i od svih ekipa s kojima smo se dosad susretali. Mislim da im možemo parirati u nekim segmentima. Dat ćemo sve od sebe pred našom publikom pa što bude."


Sljedeća utakmica u ligi je moglo bi se reći utakmica sezone, derbi u Sukošanu. Na koji način možemo do pobjede?


"Sukošan je odlična ekipa, iskusna, uigrana i neće biti lako. Pripremili smo se odlično i spremni dolazimo u Sukošan u nedjelju i nadamo se našoj pobjedi."


Poziv našim navijačima u Sukošan...


"Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju i veselim se susretu sa svojim prijateljima iz Sukošana u kojem sam proveo dobar dio svog djetinjstva za vrijeme rata dok smo bili u izbjeglištvu. Neka pobjedi bolji!"



SVI U SUKOŠAN!!!

Nedjelja, 17:00

Dvorana OŠ Sukošan


100 views
bottom of page