top of page

Diadorino sportsko ljeto

Otkako je službeno osnovan, u Košarkaškom klubu Diadora se ne prestaje s radom, pa smo tako u svrhu promicanja sportskih vrijednosti i vraćanja statusa košarci, ali i sportu općenito kakav Zadar zaslužuje, ovo ljeto odlučili proširiti svoj djelokrug i na futsal, vaterpolo i 3x3.


Kako je veliki dio naših članova prve korake napravio na travnatom terenu Stanova, Bagata ili Arbanasa logična je prijava na malonogometni turnir "Murvica 2018." gdje smo napravili sjajan rezultat pobijedivši istoimenog domaćina i organizatora, a ujedno i najvećeg kandidata za naslov 4:2 - da bi se na korak do polufinala ispriječila božica Fortuna ali i prijatelji i #Entuzijasti iz HU-e Antonio Jurjević, izbacivši nas tek nakon šesteraca. Vrijedi istaknuti kako smo u tom susretu ostali lišeni usluga najboljeg igrača Šime Marune koji je na poziv Danijela Subašića otputovao u Moskvu gledati finale Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Francuske.


Uz nastup na tradicionalnoj vaterpolskoj VAK"AN"ZA-i očekuje nas jaki 3x3 streetball turnir na Mornarici gdje predvođeni kapetanom Tomislavom Troskotom idemo po zlato, a sve kao lijepa uvertira za početak natjecanja u hrvatskoj košarkaškoj ligi ove jeseni...


Malonogometna sekcija KK-a Diadora (slijeva na desno): J. Pedić, Maruna, Kapitanović, T. Katalinić, Kruneš, Jurjević, M. Katalinić, Kresović, Škoda, M. Pedić.


136 views
bottom of page