top of page

Domaća premijera

Danas, s početkom u 20 sati odigrat će se zaostala utakmica prvog kola Druge lige Jug između Diadore i Pet Bunara. Nakon dvije gostujuće utakmice zaredom (i pobjede!), #Entuzijasti su napokon dočekali premijeru pred svojim navijačima i nadamo se - punim tribinama! Ovoljetno pojačanje našeg Kluba, Nikola Jadrijev, podijelio je s nama svoja razmišljanja pred utakmicu s KK Pet Bunara:


Prva utakmica u ligi je iza vas, kakvi su dojmovi, jesi li zadovoljan svojom igrom i pristupom?


"Prva utakmica, teško gostovanje, mislim da će ekipa DOŠK-a biti vrlo neugodan protivnik kod kuće za sve ekipe. Trebat će mi još neko vrijeme da uhvatim ritam nakon ozljede, ali zadovoljan san obranom, iako mislim da sve to može biti na razini više."

Nikola Jadrijev vs. DOŠK: 8 PTS 7 REB 2 AST 2 STL 1 BLK

Što po tebi nije funkcioniralo na utakmici, točnije na čemu još trebate raditi?


"Utakmicu smo prevagnuli na našu stranu u trećoj četvrtini u momentu kad su 5 igrača na terenu dali svoj maksimum u obrani, podigli agresiju te kad se klupa u potpunosti uključila u utakmicu.

Smatram da je naša ekipa spremna igrati obranu na visokoj razini od samog početka, a ne od treće četvrtine, s tim smo imali problem u pripremnim utakmicama."


Danas vas očekuje utakmica s Pet Bunara, s njima ste već odigrali pripremnu utakmicu. Kako je to izgledalo?


"Odigrali smo pripremnu utakmicu s njima, nedostajala su nam 2 igrača iz prve petorke (Zrilić, Troskot), ali unatoč njihovom izostanku mislim da smo trebali to puno bolje odraditi. Dečki su nam veliki problem stvarali na napadačkim skokovima i u tranziciji."


Kako ste se pripremali za njih te kakvu utakmicu očekuješ?


"Očekujem vrlo agresivnu utakmicu na obje strane, ipak ove dvije ekipe su fizički najspremnije u ligi. A što se tiče pripreme to ćemo danas pokazati na terenu!"


Za kraj...


"Ovim putem pozivam sve navijače da nas dođu podržati danas u 20 sati na Bili Brig, puno nam znači njihova podrška. SVI NA BILI BRIG!!




129 views
bottom of page