top of page

Entuzijasti u Maroku, Vodicama, KvartArtu

Osim završnih priprema za premijeru novog ruha legendarne Ljetne lige, u Klubu je živo na svim razinama. Tako je specijalizant ortopedije i traumatologije dr. Domagoj Brzić, voditelj liječničke službe Diadore sudjelovao na redovnom godišnjem seminaru Hrvatske udruge zdravstvenih djelatnika u košarci u hotelu Olympia: "Kao i svake godine mnoštvo zanimljivih predavanja na temu rehabilitacije i važnosti rane prevencije sportskih ozljeda. Izdvojio bih predavanje prof. dr. sc. Radovana Radonića na temu Basic Life Supporta, odnosno oživljavanja u iznimnim situacijama a što je povezano s nadljudskim naporom kojeg nosi moderan sport, košarka osobito. Drago mi je vidjeti da je naš Klub od samog početka prepoznao važnost usavršavanja i edukacije za cijeli stručni stožer" - izjavio je po povratku iz Vodica dr. Brzić.



David Gunjević, voditelj marketinga i PR-a odradio je niz sastanaka s potencijalnim partnerima u Marrakechu i Casablanci na afričkom kontinentu: "Iako je košarka u Maroku još uvijek egzotičan sport, zainteresiranih investitora za zdrave, neovisne i ambiciozne projekte uvijek ima. Već sada imamo niz planiranih aktivnosti kojima želimo privući naše donatore i partnere. Od prve sezone se trudimo ne nuditi samo klasični brand awareness, već u punom smislu riječi povrat investicije - ROI, koji u hrvatskim okvirima iznosi 1:6 a s nama taj odnos uloženog i dobivenog debelo premašuje 1:10" - zaključio je.



A u sklopu trećeg KvartArt festivala, održan je turnir u basketu kojeg su skupa s domaćinom festivala organizirali naši #Entuzijasti.



136 views
bottom of page