top of page

Gostovanje u Trilju

Sa 10 pobjeda i samo jednim porazom, #Entuzijasti drže prvu poziciju u Drugoj ligi Jug i nastavak niza tražiti će na neugodnom gostovanju u Trilju kod momčadi Cetine.


U prošlom kolu igrači Marija Pešuta su bez problema prošli kroz Sv. Filip i Jakov, gdje su pobjedili momčad Pristana 71:103. Igraju sjajno, superiorno i bez pretjerivanja se može reći da zaslužuju rang više. Posebno veseli pozitivna energija koja vlada u klubu, kao i sjajni odnosi igrača, trenera i uprave kluba. Utakmicu sa Cetinom najavio je iskusni bek šuter Diadore - Tomislav Grbić.



"Ovu sezonu otvorili smo entuzijastično s vrhunskim pripremama naših trenera. Na kondicijskom i taktičkom planu održavamo kontinuitet kroz cijelu sezonu, te pokazujemo da kao klub zaslužujemo rang više po svim segmentima košarkaške igre. Jako sam zadovoljan svakodnevnim treninzima i nadasve prijateljskim odnosom među suigračima, a posebno sam oduševljen odnosom na relaciji treneri-igrači u kojima svi daju svoj maksimum, koji u konačnici rezultira ovako dobrim rezultatima." - rekao je Grbić



"Svojom igrom ne mogu nikako biti zadovoljan, unatoč osobnim zdravstvenim problemima koji me prate od početka sezone, trudim se dati svoj doprinos ekipi, radeći prvenstveno na svojoj

kondiciji i brzini. Iza mene su praktički dvije godine bez treniranja i trebat će vrimena za vratiti formu jer smatram da mogu ponuditi puno više. Zahvalan sam trenerima i klubu na ukazanoj prilici i razumijevanju." - dodao je.



"Pred nama je utakmica u Trilju kod Cetine, idemo iz utakmice u utakmicu, nadam se da ćemo nastaviti u istom pobjedničkom ritmu te brzim protokom lopte i fanatičnom obranom svladati i ovog protivnika."



SVI U TRILJ!

SUBOTA, 18:00

51 views
bottom of page