top of page

Iskupljenje na zadarskim otocima

U utakmici 3. kola Druge lige jug, KK Diadora će na svom terenu dočekati košarkaše Solina. Gosti su u prethodnom kolu također zabilježili poraz, ali za razliku od Entuzijasta koji su izgubili kod fenjeraša Sukošana, Solinjani su svoj upisali u derbiju protiv vodećeg Omiša.


Težine ovog susreta svjestan je startni razigravač momčadi iz Zadra, Anđelo Ivanov: ”Znamo da Solin ima velike ambicije ove sezone koje su potvrdili osnaživanjem stručnog stožera Hrvojem Oršulićem i Brunom Šundovom i s te strane će nam biti najteži protivnik do sada. Mi ćemo pokušati više gledati sebe i poboljšati igru koja je u Sukošanu izgledala zaista loše, ali ja se nadam se da će svi dati svoj maksimum i da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. A kad je tako imamo se pravo nadati pobjedi.”


Utakmica je na rasporedu u subotu, 17.11. s početkom u 20:30 sati u dvorani Osnovne škole Zadarski otoci na Bilom Brigu, gdje će se na svim domaćim utakmicama do Božića nastaviti Akcija prikupljanja sredstava za Udrugu za autizam i za potrebite obitelji župe Srca Isusova.


Ovome ćemo nadodati kako je KK Diadora dobila vrijednu novčanu donaciju od zadarske tvrtke PVC Škoda, koja se tako pridružila zadarskim Entuzijastima u projektu stvaranja zdravog sportskog kolektiva.


Foto: Narodni list / Vladimir Jurićan

69 views
bottom of page