top of page

Jedanaesta pobjeda!

U sklopu 13. kola Druge lige Jug, #Entuzijasti su na gostovanju u Trilju svladali ekipu Cetine rezultatom 71:82.

Diadora je standardno otvorila utakmicu, u obrani agresivno, s dosta lakih poena. Već nakon prve četvrtine rezultat je glasio 13:23 za goste. Međutim, u drugoj četvrtini domaćini sve više prijete i to preko Bobana i Šipića te ne dozvoljavaju gostima da se odvoje. Ipak, na poluvrijeme se odlazi vodstvom Diadore 33:46.


U drugo poluvrijeme domaćini ulaze još agresivnije te počinju sve više prijetiti preko Bobana, koji je trice zabijao sa svih pozicija. Dolaze na svega 6 poena razlike, ali na sreću u zadnjoj sekundi treće četvrtine naš "Sure" zabija tricu za +11 nakon 3/4.

Ni u zadnjoj dionici Cetina se nije predavala i pošteno namučila igrače Marija Pešuta, ali na kraju ipak pobjeda Diadore 71:82. Domaćine su predvodili Boban sa 26 poena i 5 asistencija te Šipić B. sa 15 poena i 4 skoka. Naše trupe su predvodili Ivan Bašić koji je bio na svojoj standardno dobroj razini sa 15 poena i 4 asistencija, kapetan Marino Zrilić sa 11 poena i 10 skokova te Roko Butić sa 13 poena i 3 skoka.

Što se tiče stanja na tablici, Diadora i Sukošan i dalje drže vrh, s tim da Sukošan ima poraz više, ali Diadora ima odigrati zaostalu utakmicu protiv Pet Bunara. U sljedećem kolu na Bili Brig stiže neugodna ekipa Trogira.


SVI NA BILI BRIG!!!

SUBOTA 20:30


TABLICA


FOTOGALERIJA

TEKST & FOTO: KK Diadora

40 views
bottom of page