top of page

Na Bilom Brigu gostuje Trogir

U sklopu 14. kola Druge lige Jug, #Entuzijasti na Bilom Brigu dočekuju neugodnu ekipu Trogira.

U prvoj utakmici u Trogiru, Diadora je imala velikih problema, gdje je na poluvremenu imala zaostatak od čak -13, uz šut za tri poena 0/18! Međutim, brzom serijom i agresivnom obranom predvođenom Ivanom Bašićem (10 ukradenih lopti), vraćaju se u utakmicu i na kraju tijesno pobjeđuju sa svega +6. Trogir se pokazao kao vrlo dobra ekipa i svakako će imati motiv za osvetiti se u Zadru. Više o samoj utakmici može nam reći bek šuter Diadore, naš "Sure" - Nikola Jadrijev.

"Sezona zasad ide po planu, nalazimo se na vrhu tablice. Svi smo prezadovoljni, također atmosfera u svlačionici je odlična i mislim da ćemo zbog toga i ostati na vrhu. Ja se vraćam u formu. Nakon mjesec dana provedenih u kući zbog vodenih kozica trebati će neko vrijeme da sve dođe na svoje, ali biti ću u punoj formi kada to bude najpotrebnije. Nama je najbitnije da mi igramo svoju košarku, jer smo najspremniji u ligi, tako da definitivno napadamo prvu ligu!" - rekao je Jadrijev.

"Trogir je definitivno neugodna ekipa, nedavno su kod kuće pobijedili našeg najvećeg konkurenta Sukošana, tako da treba od prve minute krenuti agresivno, da se ne ponovi utakmica kao u Trogiru. Ostao nam je još jedan trening do utakmice, dotaknuti ćemo se njihovih najvećih oružja, ali mi moramo biti fokusirani na našu igru."

"Pozivam sve navijače da budu naš šesti igrač, unatoč tome što Zadar igra, nećete požaliti što ste došli podržati entuzijaste!" - zaključio je Sure.


SVI NA BILI BRIG!!!

SUBOTA 20:30


48 views
bottom of page