top of page

Ne dozvoliti rafalnu paljbu

Dvanaesto kolo drugoligaške karavane donosi u subotu u dvorani Osnovne škole Zadarski otoci na Bilom Brigu veliki derbi Druge lige jug između Diadore i vodećeg Omiša. Drugi je ovo susret Entuzijasta s Omišanima, a prvi su na jugu Dalmacije, prije nešto više od tri mjeseca, dobili domaćini rezultatom 86:77.


"Imamo još dvije utakmice do zaključenja naše prve i povijesne sezone i vjerujem kako ćemo ih odraditi na najbolji mogući način. Što se tiče subotnjeg protivnika, mogu reći da su vrlo neugodna tricaška momčad i ako im dozvolimo rafalnu paljbu kao u prvom susretu, teško ćemo ih zaustaviti. Dobra su ekipa predvođena prekaljenim veteranom Mimicom i svakako će nam trebati puno strpljenja i pameti da izbjegnemo loše stvari koje smo radili u Omišu" - rekao je u najavi talentirani playmaker Leon Mikić.


Pozvao je sve prijatelje Kluba na zadnju domaću utakmicu sezone: "Prije svega zahvaljujem se našim navijačima koji su nas cijelu sezonu pratili u velikom broju i koji su bili Diadorin najveći forte. Pozivam ih sve da dođu na zadnju ovosezonsku utakmicu na Bilom Brigu, i usput ne zaborave obnoviti klupsko članstvo za 2019. godinu".


Subotnji je početak na Bilom Brigu već standardno zakazan u 20:30 sati.



113 views
bottom of page