top of page

Oprostiti se od sezone pobjedom

Sutrašnjom utakmicom na splitskim Gripama Diadora će se oprostiti od premijernog nastupa u hrvatskom košarkaškom prvenstvu. Tri poraza u zadnja četiri susreta nisu pomutila raspoloženje na Bilom Brigu jer je rezultatski plan u potpunosti ispunjen. Potvrda visokog trećeg mjesta na kraju drugoligaške karavane glavna je smjernica u utakmici protiv Mislava.


Trener Darko Melnik želi pobjedom završiti svoju prvu seniorsku sezonu: "Iako prorijeđeni izostancima nekih igrača, u zadnjoj utakmici povukli su naši mlađi i odigrali odlično. Ponovimo li izvedbu protiv Omiša nema razloga za strah po pitanju rezultata na Gripama" - najavio je te zaključio: "Motiva ima puno jer zadnje kolo može promijeniti određenu sliku o sezoni i igrači toga moraju biti svjesni. Ta utakmica će reći puno o njihovom karakteru i koliko im je stalo da se sezona završi na pravi način".


Ekipa je odradila posljednji trening u petak navečer, a na put u Split zaputit će se u nedjelju u jutarnjim satima gdje ih u 17 sati čeka zadnja utakmica sezone protiv momčadi Mislava.


Momčad Diadore - sezona 2018./2019.

117 views
bottom of page