top of page

Po pobjedu na domaćem parketu!

Visokom pobjedom u Solinu, #Entuzijasti nastavljaju pohod na tron Druge lige Jug. Na Bili Brig dolazi neugodna ekipa KK DOŠK-a iz Drniša. U prvom susretu u Drnišu, gledali smo jako nervoznu utakmicu, ekipa je djelovala nesigurno i DOŠK se nije dao. Na kraju ipak pobjeda Diadore 74:82. No, ne treba gledati u nazad. Diadora je sada drugačija momčad, fizički i mentalno. Igrači su spremniji nego ikada i trener Pešut u ovoj utakmici nebi trebao imati problema. Nadamo se da će tako biti i ovog puta i da će svi igrači dobiti priliku. Više o najavi utakmice može nam reći krilo Diadore - Lovre Kovačević.

Nakon velike pobjede u zaostaloj utakmici u Solinu, okrećemo se drugom dijelu sezone. Kakva je atmosfera u momčadi ?

"Ekipa je i dalje na okupu i osjeti se pozitivna energija u zraku i želja za što boljim početkom drugoga djela!"


U prvom kolu, u Drnišu, imali ste zaostatak na poluvremenu, ali ste se uspjeli vratiti. Kakva utakmicu očekuješ i jeste li se posebno pripremali za njih ?

"Posebno se nismo spremali za nijednog igrača, nego smo radili isključivo na našoj igri."

Ovo je tvoja zadnja utakmica sezone, kakvi su ti novi planovi? Kako si zadovoljan sa pruženim prilikama u Diadori te što bi poručio svojim suigračima, trenerima i upravi?

"Da, nažalost je, ovo je zadnja utakmica, ali i dalje sam entuzijast, koji je tu za klub. Vrijeme je da se opet posvetim knjizi i priključim vojsci. Ne mogu žalit za ničim i imam samo riječi hvale za struku, upravu, organizaciju i svoje suigrače!"


"Pozivam sve da u što većem broju dođu na Bili Brig!" - za kraj je dodao Lovre.


SUBOTA, 20:30

SVI NA BILI BRIG!





92 views
bottom of page