top of page

Pobjeda za kraj uspješne godine!

Pobjedom nad KK Mislav rezultatom 93:71, #Entuzijasti završavaju svoju priču u 2019. godini.

Utakmica je od samog početka bila jednosmjerna ulica. Nakon poraza od Sukošana, igračima Marija Pešuta je itekako bila potrebna dobra utakmica da zadrže pozitivan ritam. To se i dogodilo, momčad je maksimalno motivirano ušla u utakmicu i odmah pokazala svoju kvalitetu i spremnost. Utakmicu su krasili pregršt dobrih akcija te 25 ekipnih asistencija. Na kraju +22 za domaćina.

Momčad su predvodili Matej Segarić s 20 poena, 4 skoka i 5 asistencija, Ivan Bašić je dodao 16 uz 8 skokova i 5 asistencija, a dobru utakmicu su odigrali kapetan Marino Zrilić sa 16 poena te Jadrijev i Vidaić s 10 odnosno 14 poena.

Mislim da svi skupa možemo biti zadovoljni što se tiče prvog dijela sezone. Izboren je Top 16 Kupa Krešimira Ćosića, što je ujedno i najbolji klupski uspjeh u nešto manje od dvije godine rada. Odlična pozicija i u ligi, gdje imamo samo jedan poraz te zauzimamo visoko drugo mjesto. Pod vodstvom trenera Nike Marina okupili smo i juniore, njih čak 18, što nas posebno veseli. Puno humanitarnih akcija u kojima uvijek rado sudjelujemo te je cijela atmosfera oko kluba jako pozitivna!

Ekipa je dobila kratku pauzu, ali već nakon Božića kreću pripreme za drugi dio sezone. Početkom Nove godine očekuje nas zaostalo teško gostovanje u Solinu, dok 15.1. na Bili Brig stiže, ni manje ni više nego GKK Šibenka!


Sretan Božić i još uspješnija Nova 2020. !!!


FOTOGALERIJA

FOTO: Tomislav Pećarić


20 views
bottom of page