top of page

Pobjedom ispratili Bobija

Na startu drugog dijela sezone, #Entuzijasti su visokom pobjedom nad KK DOŠK-om 114:65, ispratili svog suigrača i prijatelja Lovru Kovačevića u Vojsku!

Od početka utakmice vidjelo se da će ovo biti lak posao za Zadrane. Već na kraju prve četvrtine na semaforu je pisalo velikih 39:14. Agresivna obrana te ozbiljan pristup, omogućili su puno kontri i lakih koševa. Na poluvremenu, rezultat 67:24 za domaćina. Na početku treće četvrtine dolazi do laganog opuštanja, međutim ništa toliko ozbiljno da nas dovede u rezultatsku neizvjesnost. Na kraju perioda i dalje velika prednost, 90:46 za Diadoru. Zadnja četvrtina odigrana je u revijalnom tonu, pregršt lijepih poteza i ono što posebno veseli je da su se svi igrači upisali u listu strijelaca. Na kraju visoka pobjeda 114:65.

Momčad je do pobjede predvodio kapetan Marino Zrilić sa 22 poena, 7 skokova i 3 asistencije. Pratili su ga naš junior Antonio Franov sa 17 poena te po 4 skoka, asistencije i ukradene lopte, 14 poena i 5 asistencija dodao je Matej Segarić. Sjajne utakmice odigrali su Niko Marin (14 poena, 2 skoka i 2 asistencije) i Toni Vidaić (5 poena, 9 skokova i 8 asistencija). Od Diadore se dostojno oprostio i naš "Bobi" koji je odigrao dobru utakmicu - 9 poena, čak 12 skokova i 5 asistencija. Zanimljiv je statistički podatak da je momčad imala čak 38 asistencija, međutim momčad DOŠK-a došla je znatno oslabljena i ovim putem im čestitamo na fer i korektnoj igri.



Sljedeća utakmica je na rasporedu već ovog vikenda, Diadora gostuje kod Pristana u Svetom Filipu i Jakovu.


FOTOGALERIJA

TEKST: KK Diadora

FOTO: Tomislav Pećarić



138 views
bottom of page