top of page

Pobjedom potvrditi Brkati studeni

U sklopu 5. kola Entuzijaste u subotu čeka susret s posljednjom momčadi Druge lige, šibenskim Omladinskim košarkaškim klubom Dražen Petrović protiv kojeg će tražiti povratak na pobjedničke staze nakon poraza u Kupu od Jazina. Diadora Šibenčane dočekuje bez Tomislava Kabića, koji je prošli tjedan na treningu zaradio distorziju gležnja. Mario Pešut je uoči utakmice kratko izjavio:


"U ovom trenutku nam je najpotrebnija pobjeda, tu nema nikakve dileme. Treba nam dobra, čvrsta utakmica i obrambena i napadačka. Treba nam povratak u pozitivan ritam i afirmacija igrača koji su u dosadašnjem dijelu prvenstva dali manji obol."


Utakmica u dvorani Osnovne škole Zadarski otoci na Bilom Brigu započinje u 20:30 sati, a uvertiru će imati u 14:30 u poznatoj brijačnici Mr. Razor gdje će brijanjem "uzgojenih" brkova igrači i stručni stožer Diadore simbolično obilježiti kraj "brkatog studenog" u kojem su u suradnji s portalom Eurostep.hr podignuli svijest o raku prostate i testisa kod košarkaša. Tim povodom će predstavnici Barbershopa Mr. Razor i Diadore uručiti novčanu donaciju zadarskoj ispostavi hrvatske Lige protiv raka.


81 views
bottom of page