top of page

Povijesna utakmica protiv Šibenke

Početak 2020. donosi nove izazove i nova uzbuđenja. U srijedu u 20:30, #Entuzijasti će odigrati dosad najveću službenu utakmicu u povijesti kluba. U sklopu osmine finala Kupa Krešimira Ćosića, u goste Bilog Briga dolazi "susjedski rival" GKK Šibenka.

Na Bilom Brigu gostovat će dosad najrenomiranija ekipa - premijerligaš Šibenka

Biti će to zasigurno jedna dobra utakmica, za sve nas u klubu, od igrača do uprave. Velika je ovo stvar za naš klub, s obzirom da postojimo niti dvije godine. Ponosni smo jedni na druge kako radimo i djelujemo ove sezone i ovu utakmicu treba prihvatiti kao poklon za sav uloženi trud. Treneri daju sve od sebe da maksimalno pripreme i motiviraju igrače. Zasigurno vjeruju da mogu utakmicu dovesti u rezultatsku neizvjesnost, a onda ko zna, možda i pobjedu? Zašto ne, svako se ima pravo nadati najboljem. Očekuje se puna dvorana na Bilom Brigu te vjerojatno nikad užarenija atmosfera. Puno više o samoj ekipi i pripremi utakmice može nam reći prvi čovjek momčadi, trener Mario Pešut.

"Ove sezone maksimalno smo iskoristili zimsku pauzu i spremni dočekujemo drugi dio prvenstva. Srijeda i kup utakmica sa Šibenkom, za nas i sve one koji nas bodre predstavlja ogromnu čast i veliku nagradu za sav uložen trud od osnutka kluba. U pripremi za utakmicu, fokusirali smo se na sebe jer smatram da je najbitnije da shvatimo da su i oni ljudi od krvi i mesa, te da im pokažemo da će se za pobjedu na Bilom Brigu morati itekako namučiti. Na nama je da damo sve od sebe bez ikakvog opterećenja i zajedno s našim navijačima na fer i korektan način pokažemo da smo na Bilom Brigu stvorili jednu zdravu košarkašku atmosferu."


Utakmica je na rasporedu u srijedu 15.1. u 20:30, u dvorani OŠ Zadarski Otoci.


SVI NA BILI BRIG !!! SRIJEDA 20:30


237 views
bottom of page