top of page

U Drniš po pobjedu!

Košarkaši Diadore u sklopu drugog kola hrvatske Druge lige Jug gostuju u Drnišu, kod domaćina DOŠK-a. Utakmica je zakazana za nedjelju u 18 sati, a igra se u dvorani OŠ Antuna Mihanovića Petropoljskog. Iako formalno drugo kolo, biti će ovo prvi ligaški test za naše košarkaše, s obzirom da se utakmica prvog kola protiv Pet Bunara odgodila za sljedeći tjedan (srijeda 30.11. u 20 sati). Toni Vidaić, krilni centar Diadore, najavio nam je predstojeću utakmicu:


Prošla su gotovo dva mjeseca od početka priprema, odigralo se nekoliko prijateljskih utakmica te utakmica Kupa protiv Pristana. Kako momčad diše, jesi li zadovoljan rezultatima i igrom?

"Zadovoljan sam rezultatima pripremnih utakmica i utakmicom Kupa protiv Pristana. Ipak, mislim da trebamo dodatno poradit na igri jer ova ekipa ima potencijal za veće stvari."



Nedjelja donosi prvu ligašku utakmicu ove sezone, protivnik je DOŠK iz Drniša s kojim ste već igrali prošle godine u Kupu Krešimira Ćosića. Pripremate li se posebno za njih i što misliš kakva vas utakmica očekuje?


"Mislim da mi trebamo gledati samo sebe i svaki dan raditi na našem napretku pa će i rezultati doći. Dosad smo imali malih problema s ulaskom u utakmicu, tako da ako to popravimo i uđemo u utakmicu s pravim pristupom, onda ne bi trebalo biti problema."


Jesi li zadovoljan svojim dosadašnjim igrama te postoji li netko iz ekipe koga bi posebno istaknuo?


"Svojim igrama nisam zadovoljan, mislim da mogu i trebam puno bolje. Trudim se dati sve od sebe na svakoj utakmici i treningu pa se s pravom nadam da će i bolje partije doći. Što se tiče ekipe, ne bih htio nikoga posebno isticati, imamo 12-15 podjednakih igrača i svatko može dati svoj doprinos igri."


Za kraj, očekivanja za prvi dio sezone?


"Treneri i mi se trudimo da budemo na najvećoj mogućoj razini, gledamo samo sebe i cilj nam je pobjeda u svakoj utakmici!"


102 views
bottom of page