top of page

U izmijenjenom sastavu na Cetinu

Drugoligaška karavana stigla je u drugu fazu natjecanja pa će košarkašima Diadore ova subota donijeti nastavak prvenstvenih utakmica i gostovanje u Trilju. Protivnik će im biti neugodna Cetina koja se na početku sezone u Osnovnoj školi Zadarski otoci prezentirala u borbenom svjetlu, stvaravši Entuzijastima nemale probleme u organizaciji igre.


Da će ovo ipak biti potpuno novi susret govori nam podatak kako se unutar gostujuće momčadi dogodilo nekoliko izmjena u odnosu na studeni i prosinac. U zadnjoj utakmici protiv Mislava ozlijedio se Roko Butić, prethodno i kapetan Troskot, a zbog zdravstvenih tegoba tijekom zimskih priprema otpao je Anđelo Ivanov. Uprava kluba je zatim promptno reagirala potpisavši mlade Rina Žunića, Maurizia Dellaviju i Bujara Maroshija, skinuo se i trener Pešut a treninzima su se odmah priključili iskusni Lovre Kovačević i Nikola Blažević. Potonjem je ovo povratak na košarkaške terene nakon jednogodišnje pauze:

"Prije svega, hvala svima u ekipi na vrhunskoj dobrodošlici. Posebna zahvala ide Mariju i Tomislavu (Pešutu i Kabiću op.a.) zbog njihove velike želje da zaigram. Nakon pauze i izbivanja s parketa shvatio sam da je želja prejaka i kako je pravo vrijeme da pomognem momcima u što boljem plasmanu na kraju sezone. Svakako je pomogla činjenica što u cijelom Klubu imam puno prijatelja i jer sam želio biti dio jedne lijepe sportske priče, što KK Diadora sa svojim pokretom Entuzijasta zasigurno jest. Idemo u Trilj po pobjedu!"


Ovome dodajemo kako u sastavu nema ni Josipa Mrkića koji je na službenom putu i neće konkurirati za Cetinu. Subotnje podbacivanje u Sportskoj dvorani Trilj zakazano je u 18 sati.


Foto: ŠC Višnjik

193 views
bottom of page