top of page

U Solin po najbolji ishod

S(p)retnim pobjedama nad odličnim ekipama Sukošana i Cetine, KK Diadora je na najbolji mogući način iskoristila uvodna dva poraza Omiša i tako s(p)retno stigla na diobu prvog mjesta Druge lige jug. Vodeći su se Omišani nakon izgubljene utakmice u Sukošanu poskliznuli i na domaćem parketu protiv trećeplasiranog Solina, za koje je debitirao bivši NBA igrač - Bruno Šundov.


A baš je KK Solin s nekadašnjim suigračem LeBrona Jamesa nova prepreka Entuzijastima. Dan uoči velikog derbija u Sportskoj dvorani na Arapovcu, mladi krilni igrač Diadore Toni Vidaić najavio je susret pun respekta prema subotnjem protivniku:


"Idemo tamo dati sve od sebe. Bit će teška utakmica sigurno, a sad su dobili i iskusnog Bruna Šundova o kojem znamo da je bio u NBA i prošao sve živo. Solin je dobra, čvrsta ekipa s kojom smo imali velikih problema na domaćem parketu tako da očekujemo jednu vrlo zahtjevnu utakmicu u kojoj se nadamo najboljem ishodu".


Osvrnuo se na utakmicu sa Sukošanom i detektirao potencijalni ključ pobjede u Solinu: "Pokušat ćemo se držati dogovora s treninga od prve minute jer protiv Sukošana tri četvrtine nismo bili skroz unutra. Kasnije, kad smo počeli ispunjavati dogovoreno, vidjelo se na rezultatu i na kraju je ispalo sretno za nas. Nadam se da ćemo se držati dogovora od početka do kraja i da će nam to donijeti pobjedu".


Subotnji je derbi na solinskom Arapovcu zakazan u 16:30 sati uz izravan tekstualni prijenos na našem Twitteru.




178 views
bottom of page