top of page

U Trogir po pobjedu

Nakon tri uzastopne domaće utakmice, vrijeme je da #Entuzijasti opet krenu na put. Mjesto okršaja - Trogir. Ekipa djeluje sjajno, 4 utakmice i 4 pobjede. No, pobjede ne govore toliko, koliko sama igra i pristup koji imaju prema svakom protivniku. Maksimalna ozbiljnost od prve do zadnje sekunde utakmice. Najbolje smo to mogli vidjeti na zadnjoj utakmici protiv ekipe KK Cetine, gdje je ekipa u izostanku dva ključna igrača iz prve petorke, Mateja Segarića i Nikole Jadrijeva, reagirala maksimalno ozbiljno i rješila utakmicu već na samom početku.

Ne treba odmah poletjeti, tek sada slijede "prave" utakmice i teška gostovanja (Trogir, Solin i Sukošan). Također treba napomeniti i zahtjevnu kup utakmicu protiv Prvoligaša iz Splita - AKK Universitas.

Momčad je spremna i s nestrpljenjem iščekuje nadolazeće utakmice. Najbolje nam to može reći član stručnog stožera, pomoćnik Marija Pešuta - Darko Melnik.


U prva 4 kola, 4 pobjede, početak kakav smo samo mogli poželjeti. Kako po tebi djeluje momčad?

"Tome smo se i nadali. Odradili smo odlične pripreme i u konačnici ciljamo na prvo mjesto, bez lažne skromnosti!"


U kojim segmentima igre, smatraš da još možemo napraviti iskorak?

"Napredak ponajviše vidim u tranziciji i protoku lopte u napadu."


Zadnje kolo bilo smo oslabljeni za Segarića i Jadrijeva, ali smo "dobili" Kovačevića i Marina. U Trogir idemo kompletni i lijepo je vidjeti da svih 12 igrača daju doprinos.

"Momčad raste iz utakmice u utakmicu, zadnju smo bili bez Segarića i Jadrijeva, ali je klupa izvrsno reagirala i pokazala koliko se može računati na njih."


Svako gostovanje je teško, kakvu utakmicu očekuješ?

"Za razliku od prošle sezone, ove smo godine znali što nas čeka u prve 4 utakmice iz razloga što već poznajemo te ekipe. Trogir je druga priča. Znamo da su mlada i poletna ekipa. U Drnišu su preokrenili utakmicu, nakon što su gubili 15ak razlike, što su odlike ozbiljnih momčadi."


Što je potrebno da se vratimo s pobjedom?

"Iz Trogira se vraćamo s pobjedom ukoliko postavimo našu igru i ritam od sudčevog podbacivanja, kakav je slučaj bio u zadnjoj utakmici."


"Pozivam sve naše vjerne navijače da nam pruže podršku i u Trogiru, a na nama je da nastavimo ovaj pobjednički niz!"


SVI U TROGIR !!!

NEDJELJA 18:30






97 views
bottom of page