top of page

Uzvratiti za poraz iz prvog dijela prvenstva

Petak nam donosi deveto kolo Druge lige jug i županijski derbi s košarkašima Sukošana. U obje momčadi vlada odlično raspoloženje jer su pobjedama otvorili nastavak prvenstva. Naša ekipa slavila je na gostovanju u Trilju, dok je Sukošan svladao lidera prvenstva - Omiš.


„Puno nam je značila ova pobjeda. Nije bilo lagano, ali to smo i očekivali. U zadnjim minutama izvukao nas je Mario Pešut na čiji smo pogon stigli do važna dva boda” – istaknuo je trener Entuzijasta, Darko Melnik.


Zadovoljan je načinom kako je iskorištena stanka u prvenstvu:


„Pripreme u pauzi odrađene su kvalitetno, radilo se punom parom gotovo svaki dan pa se ovim putem zahvaljujem Ravnatelju škole Zadarski otoci na ustupanju dvorane. Dečki su marljivi pa je rezultat toga bio vidljiv i u utakmici protiv Cetine.”



Ipak da ne bude sve tako bajno, pobrinule su se brojne ozljede koje u velikoj mjeri kroje sastav Diadore:


„Nažalost, crni niz ozljeda se nastavio s prvim kolom drugog dijela prvenstva, pa tako u sljedećem kolu sa Sukošanom ne možemo računati na novopridošlog Blaževića, a upitan ostaje i Marčev koji je dobio neugodan udarac u koljeno.”


Sukošan?


„Očekujemo pravu feštu od košarke, pobijedili su nas u Sukošanu i želimo im uzvratiti na isti način. Pozivam sve navijače u našu dvoranu na Bilom Brigu jer obećajemo borbu do kraja!”


Derbi je na rasporedu u 21 sat u dvorani Osnovne škole Zadarski otoci. Tekstualni prijenos utakmice pratite na našem Twitteru.

50 views
bottom of page