top of page

Važna utakmica s Mislavom

Nakon preokreta i pobjede u Trogiru, #Entuzijasti u svojoj dvorani u sklopu 6. kola Druge lige Jug dočekuju momčad Mislava iz Podstrane. 5 pobjeda iz isto toliko utakmica zasigurno diže moral svima u Klubu, ali ne smije se letjeti visoko, treba naporno raditi kako bi se takvi rezultati nastavili. Toga je svjestan i playmaker Diadore, Matej Segarić, koji je kratko najavio utakmicu protiv KK Mislav.


Odličan ulazak u sezonu sigurno pozitivno utječe na tebe i tvoje suigrače, kako "diše" ekipa prije domaće utakmice s Mislavom?

Vjerujem da je atmosfera koju trenutno imamo u ekipi najbolja od kad je i osnovan klub, napokon smo postali prava klapa. I kad gubimo vjerujemo u povratak, što nam je falilo prošle godine i mislim da je to ključ ovih pobjeda. Treba maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici i pobjeda neće doći u pitanje.


Nakon povratka iz Kine, odigrao si odličnu utakmicu u Trogiru, misliš li da možeš nastaviti s takvim partijama, ako ne i boljim?

S obzirom da dobro treniramo mislim da će biti još takvih partija, a uvijek može bolje tako da ću se potruditi to i dokazati!

Matej Segarić vs. Trogir: 24 PTS, 8 REB, 2 AST, 4 STL


Nakon Mislava, u srijedu u Kupu dočekujete prvoligaša AKK Universitas iz Splita. Druga momčad KK Split trenutno se nalazi na 5. mjestu Prve muške lige, vidiš li šansu za prolaz?

Mlada ekipa koja sigurno dobro trenira, možda i više od nas. Šansa uvijek postoji, pogotovo na domaćem terenu. Uz glasnu podršku naših navijača vjerujem u prolaz!


Za kraj, poziv navijačima...

SVI U BILOM, SVI NA BILI BRIG!! Vidimo se u subotu u 20 i 30!







Napominjemo kako naša akcija pomoći Zadarskom azilu i dalje traje, kutija za donacije bit će prisutna i na utakmici s Mislavom, učinimo lijepo djelo i pomognimo napuštenim životinjama kao i volonterima dobrog srca!



TABLICA LIGE NAKON 5 ODIGRANIH KOLA



59 views
bottom of page