top of page

Velika pobjeda u Solinu

U zaostaloj utakmici 7. kola Druge lige Jug, #Entuzijasti su ostvarili veliku pobjedu rezultatom 53:79 protiv domaćina Solina.

Naši su momci nakon vrlo dobre partije protiv Šibenke, pobjedom ušli u drugi dio prvenstva. Ipak, u utakmici sa Solinom gledali smo dva lica Diadore. U utakmicu se ušlo sporije, mučilo se i u obrani i u napadu. Prvu četvrtinu dobili su gosti 18:12, a u jednom trenu su imali, za njih, najveće vodstvo u utakmici, 18:7. U drugoj četvrtini igra se mrvicu poboljšala, u jednom trenutku smo i vodili, ali ipak nedovoljno dobro te poluvrijeme završavamo s -4, rezultat je bio 32:28. Premalo se zabilo, ali srećom, nije se previše ni primilo.

Treću četvrtinu otvaramo furiozno, te serijom 10:0 prelazimo u vodstvo 32:38. Nametnuli smo naš ritam igre te smo do kraja treće dionice uspjeli sačuvati prednost i približiti se dvocifrenoj razlici, bilo je 45:53. U posljednjoj četvrtini, na parketu postoji samo jedna momčad, a to je Diadora. Obrana je bila perfektna, primilo se samo 8 poena, a zabilo 26. U jednom trenu bilo je i +29, ali na kraju "samo" +26, 53:79.

Prvo ime susreta zasigurno je bio Roko Butić, kojeg je "bilo svugdje". Zabio je 19 poena, skočio 10 puta, dao 2 asistencije, ukrao 2 lopte te "počastio" s 2 banane. Odlični su bili i Ivan Bašić s 13 poena, 6 skokova i 3 asistencije, Matej Segarić s 15 poena i po 5 skokova i asistencija te Toni Vidaić s 9 poena i 2 skoka. Čestitamo našim momcima na vrijednoj pobjedi i naravno, Solinjanima na fer i korektnoj igri!


STATISTIKA UTAKMICE


FOTOGALERIJA

FOTO: KK Diadora



OBAVIJEST: Susret protiv momčadi Pet Bunara, koji se trebao odigrati ovog petka na Višnjiku, je otkazan. Novi datum i vrijeme utakmice ćemo objaviti naknadno!

74 views
bottom of page